Börja med ishockey på äldre dar

Kanske du hade en karriär inom ishockey på gång som ung men annat kom i vägen och du fick inte möjlighet att visa vad du gick för. Det är förmodligen alldeles för sent för att göra en NHL karriär men det är inget som säger att det är omöjligt att börja med hockey igen på äldre dar.

Veteranhockey

Det kan finnas veteranhockey som du kan få en plats i. Kolla upp med din hockeyklubb om så är fallet. Om inte så kanske det är något som du kan vara med att ta tag i och köra igång. Det finns säkert de i din bekantskapskrets som skulle tycka det vore skoj att dra på sig skridskorna igen och spela lite hockey för skoj skull. Dina gamla skridskor kanske har gjort sitt så ta en titt på nya moderna skridskor och känn vilken skillnad det är mot dina gamla. Självklart så är annan utrustning viktig om ni ska spela match.

Åka mer för skoj skull

Är det bara för att få åka lite mer för skoj skull och slå lite puck så är hjälm och klubba det som också behöver köpas in. idag så kan det finnas uppskottade planer på insjöar i närheten där ni bor som kan vara platsen att börja på. Kanske hela familjen har ett intresse av hockey och gärna åker skridskor en söndag förmiddag. Packa med choklad i termos och några färdig gjorda mackor för att få i er någon efter ett tag. Det kan bli en trevlig stund och en bar träning att få åka skridskor och lattja lite med en puck och med familjen.

Comments Off on Börja med ishockey på äldre dar

Filed under Ishockey, Tips, Träning

Comments are closed.