Ett riktigt bra tips

Tycker du om att på lördagseftermiddagarna kila ned till din lokala spelbutik för att lämna in den ack så klassiska stryktipsraden, för att få erhålla den minst lika klassiska rosa-orangea stryktipslappen? Då ska du här bokstavligen få ett bra tips om hur dina 32 spelade kronor för en gångs skull ska kunna omvandlas till en vinst som förhoppningsvis kan öka hushållskassan ordentligt. 

Stryktipset

Stryktipset alltså.. Visst är det väl så att man sitter där med förhoppningar varje lördag, och varje gång klockan slår 18:00 så, sitter man fortfarande, men förhoppningarna är grusade av den där oerhört tråkiga 0-0 matchen mellan Norwich och West Bromwich, samt ett par andra så kallade ”tipsextra-matcher”, och kanske någon skräll. Men vad gör vi åt saken? I de allra flestas fall så är svaret att vi inte gör något alls. Vi sitter där även nästa lördag med förhoppningar… och med grusade förhoppningar. 18 kronors utdelning på 10 rätt igen.

Kanske kan vår lycka vända, för Svenskaspelare.com har skapat en tjänst där de hjälper oss att tippa rätt. Med sin egen expertis och extern expertis så ger de tips på nästa lördags lösning på de 13 stryktipsmatcherna. Utmärkt för oss slentriantippare som vecka efter vecka bara gissar oss till vår rad.

Resultat

De är också hyggliga nog att delge oss föregående veckors resultat, både i upplysningssyfte och dessutom så kan vi ju se i vilken grad vi faktiskt ska lita på deras råd och tips. Det innebär även en bra portal att rätta din rad. Återstår väl bara att säga som den gamle V75-profilen Uno Hedin – Lyyyycka till!

Comments Off on Ett riktigt bra tips

Filed under Tips