Poker, online eller live

poker-online

Det finns olika uppfattningar om detta med poker, vissa anser att poker endast ska spelas live medan andra föredrar att spela poker online. Och det är väl som med det mesta att smaken är olika och hur man spelar väljer man själv. Vi tror dock att man gärna kan kombinera båda för att bli en bättre pokerspelare.

Självklar så får du inte samma känsla när man sitter och spelar poker online i något pokerrum och spelar mot andra som du bara ser en avatar av. Att sitta live vid ett pokerbord ger en helt annan känsla för spelet och det kan bli en helt annan adrenalinkick när man är på väg att vinna vid ett livespel.

För att bli en bättre pokerspelare så är det träning som gäller och det finns ju inga speciella träningsläger för pokerspelare utan det är bara att spela så mycket man kan, gärna mot de som är bättre än dig själv så du få motstånd. Det finns mycket bra tips online hur du ska bli en bättre spelare och genom att läsa och spela så kommer du att förbättra ditt spel.

Spela hemma för att det är ju ett kul spel och du kan dominera mot dina kompisar vid hemmaspel, har du en viss talang för spelet så kommer du att vilja börja tävla och kolla upp om det finns någon form av pokerturnering du kan ställa upp i, vem vet snart kanske du sitter på WSOP som är världens största poker turnering och ligger i topp bland de svenska spelarna.

Comments Off on Poker, online eller live

Filed under Spel

Comments are closed.