Roa dig med fotbollsspel

Fotboll är en sport som väldigt många människor tycker om. Folk över hela världen följer match efter match, vecka efter vecka och vi kan alla förstå varför. Spänningen, känslorna och allt däremellan gör verkligen att man bara vill ha mer. Idag ska vi därför titta närmare på olika sorters fotbollsspel som du kan roa dig med när du inte ser på fotboll.

FIFA 18

Den okrönta kungen/drottningen av fotbollsspel är tveklöst FIFA-serien från EA Sports. I slutet av september kommer årets spel som fått namnet FIFA 18. Om man tittar på trailern ser det onekligen ut att bli spännande och vi kan knappt bärga oss. Om du också tycker det låter lockande borde du verkligen k0lla in detta spel. Det är en klassiker av en anledning.

Fantasy

Du som har följt mycket fotboll har säkert någon gång suttit och slitit ditt hår. Du har kanske sagt något om att du kan göra det bättre. Upp till bevis. I den här typen av spel får du prova att sätta ihop en trupp av spelare från till exempel Premier League. Du får sedan poäng beroende på hur det går för spelarna i de riktiga matcherna. Visst låter det spännande? Det är det också. Du borde ge det en chans.

Betting

Slutligen vill vi slå ett slag för att spela på riktiga matcher. Betting är riktigt roligt och gör de matcher du tittar på ännu mer spännande, och vem vet, du kanske vinner lite pengar också? Oavsett så är det ett roligt tidsfördriv som ger fotbollen en ytterligare dimension av spänning.

 

Comments Off on Roa dig med fotbollsspel

Filed under Tips

Comments are closed.