Rysliga speltips inför Halloween

Denna gång hade vi tänkt vara vänliga nog att tipsa er besökare om några rysliga (och roliga!) speltips inför Halloween, som snart är i antågande. Årets Halloween infaller tisdagen den 31:a oktober och anammas varje år av fler och fler svenskar som upptäcker hur roligt man kan ha under denna högtid, gammal som ung!

Det finns en massa olika sätt att fira Halloween men för oss så har spelandet som vanligt en central roll. Okej, det kanske inte rör sig exakt som den sortens spel som ni är vana vid att vi vanligtvis brukar skriva om, men dessa är heller inte riktigt passande för just Halloween, håller du inte med?

Spelandet vi denna denna gång talar om är inget mindre än sällskapsspel, och då av den lite rysligare sorten. Som tur är finns det massvis med sällskapsspel av denna sort att få tag om man redan nu är ute i god tid och ser till att orda med ett eller flera sådana. För de som vill närmare sig en ännu större utmaning så går det även att närma sig skräckrollspelens skrämmande värld, även om detta oftast kräver att någon utav deltagarna har någon form av erfarenhet av rollspel i allmänhet.

Ännu roligare blir det självfallet även om man lägger ner lite extra tid och kraft på att spöka ut halloween-kvällen! Det behöver ändå inte röra sig om några väldiga förberedelser för att det ska bli lyckat! Det kan exempelvis röra sig om och vara roligt för alla kvällens gäster att dricka ur speciella muggar, eller att du kanske satt stämningen kring spelbordet genom något stämningsfullt och spöklikt ljussken. Vi är säkra på att du i slutändan kommer att inse vad som passar bäst till just ditt gäng, och gör ditt bästa för att de ska få en trivsam afton!

Comments Off on Rysliga speltips inför Halloween

Filed under Spel, Tips

Comments are closed.