Välkomstbonusar

Bonusspel är en rubrik som öppnar upp för en hel del olika typer av texter. Den vinkel som vi tänkte ta är att berätta om den typ av bonus som du, som spelare kan ta del av hos spelbolagen när du registrerar dig.

Olika bonusar beroende på speltyp

För dig som spelare finns det en hel del olika varianter av bonusar som går att dra nytta av i ditt spelande. Vilken typ av bonus det kommer att handla om, det beror helt enkelt på vilken sorts spel det är du är intresserad av.

Är du en sportbettare som tycker om att köra oddsspel så är det en typ av bonus, tycker du om enarmade banditer en annan och är du en pokerhaj så finns det även pokerbonusar. Här nedan så tar vi upp några av dessa bonusar. Källa till informationen är Cino.se, som är en sida som hjälper dig att hitta de bästa bonusarna som finns att tillgå på nätet.

Välkomstbonusar

En typ av bonus som egentligen inte skiljer sig beroende på vilken typ av spel du tänker dig spelar är det man kallar för välkomstbonus. Man kan säga att det finns två typer av välkomstbonusar. Den ena är en bonus för att du väljer att registrera dig på den sajt du befinner dig. Det kan innebära att du får en viss summa att spela för gratis eller ett visst antal freespins på någon av sajtens slots.

Den andra typen av välkomstbonus brukar även kallas för insättningsbonus. Vanligen så innebär det att spelbolaget i fråga lägger på ett visst antal procent när du för första gången sätter in en summa pengar på ditt spelkonto. Om vi tar ett exempel från Cino.se som vi länkade till här ovanför så rekommenderar dom ett casino vid namn Casumo. Casumo ger enligt Cino, dig som spelare en så pass frikostig bonus som dubbla summan du sätter in ända upp till 200 Euro, vilket motsvarar drygt 1800 kronor. Sätter du in 1800 kronor så får du således ytterligare 1800 in på ditt spelkonto.

Comments Off on Välkomstbonusar

Filed under Spel

Comments are closed.