Veckans tips

Här får du tips på hur du kommande vecka kan håva in storkovan genom att lägga några kronor på tips och odds. 

Stryktipsraden

Vi inleder med den klassiska stryktipsraden som kommande vecka främst innehåller matcher från Allsvenskan, Superettan och division 1 nu när de engelska ligorna i helgen har avslutats. Först så kommer raden:

1. Helsingborg-Åtvidaberg 1
2. Häcken-Elfsborg 1 X 2
3. Mjällby-Halmstad 1 X
4. GAIS-Assyriska 1
5. Landskrona-IK Brage 1
6. Varbergs BoIS-Värnamo 1
7. Ängelholms FF-Örgryte 1 X 2
8. IK Frej Täby-BK Forward 2
9. Valsta Syrianska IK-IK Sirius 1 X 2
10. Husqvarna-Trelleborg 1
11. Qviding-Oddevold 1 2
12. IF Sylvia-Utsiktens BK 1 2
13. FC Trollhättan-Limhamn Bunkeflo 1

Vi väljer att köra ett så kallat reducerat system och varianten som heter 3-3-24 (12) vilket innebär att vi betalar 24 kronor för en rad med 3 helgarderingar, 3 halvgarderingar och 7 spikar. Om vi lyckas pricka in alla matcher med detta reducerade system så får vi minst 12 rätt. I regel så är det bra att gardera krysset, men här har vi förutom helgarderingarna valt två 1-2:or eftersom match 11 och 12 sett till tabelläge och tidigare inbördes möten bedöms vara troligare med en segrare än oavgjorda tillställningar.

Odds

I oddsväg denna vecka så väljer vi ett antal träningslandskamper som känns relativt säkra att sätta en slant på. De angivna matcherna avser spel på Betsson, där vi hittade de bästa oddsen.

Vi inleder med Turkiet – Lettland där vi till oddset 1,84 spelar ett handikappspel på att Turkiet vinner även med 0-1 som utgångsläge.

Det andra spelet sätter vi på Ecuador – Tyskland, till oddset 1,60 sätter vi en tvåa på att Tyskland gör minst två mål.

Den sista komponenten i denna trippel ligger på England – Irland och att det under ordinarie tid blir minst tre mål. Oddset på detta är 1,80.

Detta innebär ett totalt odds på 5,33 och vi väljer 100-kronors på detta!

Comments Off on Veckans tips

Filed under Tips